Hijsmiddelen container

teqservices

Hijsmiddelen container: veilig en gecertificeerd hijsgereedschap voor elke klus!

Wil je een maatwerk hijsmiddelen container huren, omdat je binnenkort een hijsklus gaat uitvoeren? De container voor hijsmiddelen van de hoogste kwaliteit huur je natuurlijk bij teQ services! Wij weten wat het is om op locatie werkzaamheden uit te voeren en zijn gespecialiseerd in rotating equipment. Hierdoor kunnen we een mobiele hijscontainer bij jou op locatie brengen, waardoor je ter plekke alle benodigde gereedschap voorhanden hebt om te gaan hijsen.

Wij bieden veilig en gecertificeerd hijsgereedschap voor de meest uiteenlopende hijsklussen en bieden de meest complete hijscontainer voor jouw hijsklus. Ons gemotiveerde en gespecialiseerde team is jou dan ook graag van dienst. Neem direct contact op om een hijsmiddelen container te huren of lees verder voor meer informatie over ons aanbod containers en de voordelen die wij te bieden hebben.

Wat is een container voor hijsmiddelen?

Een hijscontainer huren kan dus een echte uitkomst zijn, maar wat is een hijscontainer precies? Een hijsmiddelen container is een speciale container waarmee je al jouw gereedschap voorhanden hebt voor hijsklussen. Of dit nu een kleine of grotere hijsklus is. Onze hijsmiddelen container is speciaal gevuld met gereedschappen voor hijsklussen.

Voor wie is de hijscontainer geschikt?

Ben je een mechanisch monteur, project engineer of werk je bij de technische dienst en heb je binnenkort een grote hijsklus? Dan is een hijsmiddelen container van teQ services een fantastische oplossing! Voor een monteur, medewerker van de technische dienst of onderhoudsdienst of een project engineer is het zeer handig als het gereedschap dat zij nodig hebben meteen te bereiken is en bij elkaar is verzameld voor alle hijsklussen. Denk aan klussen zoals het hijsen van onderdelen voor de machinebouw, shutdowns, turnarounds en machine revisie en zelfs gespecialiseerd turbine onderhoud, zoals dat voor windturbines. Zo zijn onderdelen voor de machinebouw zwaar en is het daardoor extra mooi meegenomen als je al het gereedschap wat hiervoor gebruikt moet worden direct bij de hand hebt.

Jouw complete hijsmiddelen container

Een complete hijsmiddelen container is je gegarandeerd als je kiest voor de hijsmiddelen container van teQ services. In onze hijscontainer zitten de juiste middelen en al het gereedschap voor de grotere hijsklus. Het grootste voordeel van onze container is dat je jouw hijsgereedschap op locatie hebt en werkt met gecertificeerd gereedschap. Zo heb je geen zorgen over ongekeurd of onveilig materiaal. Dit zit er in onze hijsmiddelen container:

 • Speciale hijsgereedschappen
 • Lengtes van stroppen
 • Kabels
 • Evenaars
 • Spreiders
 • Hijsogen
 • Harpsluitingen
 • Indien gewenst ook hydraulische pers gereedschappen
 • Evenaars en spreiders zijn ook verkrijgbaar in overleg
 • Standaard uitrusting voor 0 – 5 Ton. Zwaardere uitvoeringen in overleg

Ofwel, alles wat je nodig hebt voor de grote hijsklus die op de planning staat. Onze hijsmiddelen container is net als onze toolcontainer uitgerust met de basisgereedschappen. Echter betreft dit bij onze toolcontainer professioneel gereedschap en bij onze hijsmiddelen container gereedschap voor hijsklussen. Naast de basisinrichting heb je bij beide opties de keuze uit een meer uitgebreide inrichting of een inrichting op maat.

TeQ service biedt de meeste voordelen

Een kwalitatieve hijsmiddelen container huren bij teQ services? Dan profiteer je bij ons van volop voordelen. Niet alleen kun je bij ons energieke team terecht voor complete hijsmiddelen containers. Bij ons kun je ook altijd rekenen op onderstaande voordelen:

 • Hijsmiddelen containers van de beste kwaliteit en in zeer goede staat
 • Keuringscertificaten van de aanwezige hijsmiddelen zijn aanwezig.
 • De container is uitgevoerd met de juiste veiligheidsmiddelen: verbanddoos, oogdouche, brandblusser, branddeken.
 • Onze fantastische standaard container kan aangesloten worden middels de verlengkabel. Dan is er verlichting/ stroomaansluiting in de container.
 • Complete hijsmiddelen container
 • Maak jij net als vele anderen de keuze voor de complete hijsmiddelen container van teQ services?

Naast de toolcontainer verhuurt teQ ook de tooltrailer. In deze trailer kunnen eveneens diverse gereedschappen geleverd worden en zo ook dienst doen als een mobiele werkplaats. Voor sommige klussen kan dit voldoende zijn, waardoor er geld bespaard kan worden.

Huur direct jouw hijsmiddelen container

Direct een complete hijsmiddelen container huren? Bekijk ons aanbod hijscontainers en neem meteen contact op met de professionals van teQ services. Wij zullen dan spoedig een hijscontainer bij jou op locatie brengen, zodat je meteen jouw complete gereedschap voorhanden hebt. Je kunt ons telefonisch bereiken via: 0318-81420100. Je kunt ook een mail sturen naar: office@teqservices.nl

Ook indien je meer specifieke informatie wenst, staan wij je graag te woord. Stel ons gerust jouw vragen. Kies ook voor een hijsmiddelen container huren bij teQ services en profiteer van onze professionele service en jaren ervaring met allerlei soorten hijsmiddelen containers!

Veelgestelde vragen

Wat weegt de standaard uitgeruste hijsmiddelen container?

De standaard hijsmiddelen container weegt ca 3 Ton

Wat is het verschil tussen een hijsmiddelen container en een toolcontainer?

Onze hijsmiddelen container is net als onze toolcontainer uitgerust met de basisgereedschappen. Echter betreft dit bij onze toolcontainer professioneel gereedschap en bij onze hijsmiddelen container gereedschap voor hijsklussen.

Wat kost een hijscontainer huren?

Onze standaard professioneel container met hijsmiddelen kost €1.000,- per week.

Wat zit er in een complete hijsmiddelen container?

- Speciale hijsgereedschappen
- Lengtes van stroppen
- Kabels
- Evenaars
- Spreiders
- Hijsogen
- Harpsluitingen
- Indien gewenst ook hydraulische pers gereedschappen
- Evenaars en spreiders zijn ook verkrijgbaar in overleg
- Standaard uitrusting voor 0 – 5 Ton. Zwaardere uitvoeringen in overleg

Welke gereedschappen zitten in de hijscontainer?

Vooral gereedschappen om mee te hijsen/hijsactiviteiten mee uit te voeren, zoals machine verplaatsingen/ verhuizingen.

Waar kan jullie container met hijsmiddelen voor gehuurd worden?

Hijsen van onderdelen machinebouw, bouw, industrie, shutdowns, turnarounds. machine verplaatsingen verhuizingen.

Voor wie is de hijscontainer?

Mechanisch monteurs, mensen in de bouw, aannemers, petrochemisch industrie, chemische industrie, bouw industrie, offshore, windmolen gerelateerde bouw, weg en waterbouw.

Wat is de afmeting van de hijsmiddelen container?

De afmeting van de hijsmidddelen container is lxbxh; 3×2,44×2,59 meter

Wat is de levertijd van deze container met hijsmiddelen?

Indien gewenst leveren wij de hijscontainer direct.

Wij staan voor je klaar

team
Henk van den Berg
Managing Director
team
Ian Walker
Manager Operations
team
Arjen Hogenelst
Technical Manager
team
Linda Schuitemaker
Back Office
vacatures

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!

Bel voor een persoonlijk gesprek
24/7 service