Specialistische tools huren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

We leveren deze service in Nederland, Europa en kunnen zelfs over de hele wereld onze gereedschappen verschepen. Met een grote verscheidenheid aan uitrusting in onze huurvloot kunnen wij aan bijna elke projectvereiste voldoen. Ons team is desnoods bij elke opdracht ter plaatse om ervoor te zorgen dat het gereedschap en de uitrusting veilig, tijdig en binnen het budget worden geleverd.

Toolcontainer

Met een teQ toolcontainer huur je een mobiele werkplaats met professioneel gereedschap op locatie!

Toolcontainer

Meer informatie

Tooltrailer

Het juiste gereedschap, op de juiste plaats en op het juiste moment is voldoende hulp voor een onderneming. De tooltrailer van teQ services is uw flexibele werkplaats.

Tooltrailer

Meer informatie

Schaftkeet

Een kantine is letterlijk het middelpunt van uw bouwwerf: De beste plaats om uw bezoekende ploeg te ontmoeten is de kantine. Huur dus gelijk ook een complete schaftkeet bij je de gereedschapscontainer of tooltrailer.

Schaftkeet

Meer informatie

Hijscontainer

De hijscontainer van teQ services huur je voor het verplaatsen van specialistisch materiaal naar verschillende hoogtes. Het is een logistiek efficiƫnte manier om materiaal en uitrusting van de ene verdieping naar de andere te vervoeren.

Hijscontainer

Meer informatie

Bus

Geen logistieke problemen meer bij het huren van gereedschap voor specialistisch onderhoud. teQ services maakt het u gemakkelijk met de compleet ingerichte bus voor specialistische klussen. Zo heeft u altijd de juiste machine voor uw project.

Bus

Meer informatie

Special Tools

Er zijn niet veel plaatsen waar je het perfecte gereedschap kunt huren voor je industriƫle klus. Dit kan wel bij de specialisten van teQ services.

Special Tools

Meer informatie