Tooltrailer huren

teqservices

Professioneel gereedschap nodig op locatie? Huur de tooltrailer!

De ene klus is de andere niet. Maar bij alle werkzaamheden op locatie heb je professioneel gereedschap nodig. Naast de meer uitgebreide toolcontainers van teQ tools heb je soms ook gewoon een slimme oplossing nodig om goed gereedschap te hebben voor de kleine klus… daarom hebben wij bij teQ de tooltrailer bedacht. Omdat wij zelf als geen ander weten welk gereedschap waar nodig is, kunnen wij jou de beste opties geven als je bij ons een gereedschapstrailer huurt.

Een mobiele werkplaats huren?

Werkzaamheden op locatie kunnen zorgen voor bepaalde uitdagingen. Hoe krijg je het voor elkaar om daar ter plekke alles te kunnen verzorgen met de professionaliteit die jij gewoon bent? Uiteraard kan je niet zonder gereedschap, wat van goede kwaliteit is én ook precies het soort werktuig is wat jij nodig hebt. Een mobiele werkplaats huren is dan een uitkomst. Hierbij kan je denken aan een toolcontainer, wat direct dienst kan doen als een mobiele werkplaats. Voor de kleinere klus is de gereedschapstrailer een mooie tussenweg. De trailer kan frustraties wegnemen, omdat alles ter plekke voor handen is. Fijner werken zal zeker ook het vakmanschap ten goede komen.

Wat is een tooltrailer?

De tooltrailer is de oplossing als je op locatie moet werken en ter plekke gereedschap nodig hebt. De trailer (aanhanger) kan meegenomen worden achter de auto. Indien gewenst kan het eveneens ter plekke afgeleverd worden, net als de schaftwagen.

Wat zit er in de gereedschapstrailer?

Standaard is de trailer gevuld met handgereedschap, sleutels, doppensets, schroevendraaiers en aanverwant gereedschap. Uiteraard kan er in overleg met teQ bekeken worden welk gereedschap jij specifiek nodig hebt. Zij kunnen bijvoorbeeld een basisinrichting verzorgen met wat luxe aanvul sets.

De voordelen van een professionele gereedschapstrailer

Waarom zou je een tooltrailer huren? Omdat dit diverse voordelen geeft:

 • Flexibele opslag van duur of breekbaar gereedschap
 • Gereedschap is veilig opgeborgen in een afgesloten trailer
 • Doordat het gereedschap achter slot en grendel ligt, is dit ook te verzekeren
 • Gereedschap is eenvoudig zelf te vervoeren
 • Trailer kan ook ter plekke geleverd worden
 • Gereedschapstrailer huren is goedkoper dan een toolcontainer huren

Je hebt altijd precies het gereedschap dat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Reizen om spullen te halen is niet meer nodig: besparing dus qua tijd en reiskosten.

Mobiele werkplaats oplossingen? Huur een tooltrailer of – container!

Een werkplaats op wielen: de oplossing voor zeer uitéénlopende projecten op locatie. Maar kies je nu voor een trailer of een container? Simpel gesteld is de toolcontainer de grote broer van de tooltrailer. Heb je niet genoeg aan de trailer, dan huur je de toolcontainer. De container kan meer gereedschap bergen en biedt daarnaast een grotere ruimte als het ook als werkplaats fungeert (omdat het niet alleen groter maar ook hoger is). Uiteraard hangt hier een duurder prijskaartje aan. Kies wat past bij jouw klus! Geef jouw bedrijf alle flexibiliteit door het huren van een mobiele werkplaats, zodat het overal vakwerk kan afleveren.

Wees zichtbaar met de Tooltrailer

Op locatie werken wil zeggen dat andere mensen jouw werk kunnen zien. Fijn als ze zo ook weten wie dan die werkzaamheden verricht. Wil je van de gelegenheid gebruik maken en je bedrijf promoten? Op de trailer kan een bord met jouw eigen logo gemonteerd worden. Zo ben je duidelijk zichtbaar, ook als je op locatie werkt.

Aanvullende diensten door teQ services

TeQ kan naast het leveren van de gereedschapstrailer voor meer service zorgen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de shopkeeper. Hierbij wordt voor jou de voorraad bijgehouden en indien nodig aangevuld. Dit scheelt voor jou een hoop werk en voorkomt dat je misgrijpt. Heb je zelf nog behoefte aan iets specifieks? Overleg met teQ! Wij helpen je graag om tot de beste oplossingen te komen! 

Je hebt de keuze uit drie soorten containers: 

 • 3 x 20 ft toolcontainers
 • 1 x 10 ft lifting of rigging container (speciaal gereedschap voor projecten met veel hijswerkzaamheden)
 • tool trailer (aanhanger)

De prijs van een toolcontainer huren komt neer op €2.000 per week. Voor de tool trailer zal je €1.000 per week kwijt zijn. Hier kunnen dus nog extra kosten bijkomen, bijvoorbeeld bij het huren van specialistisch gereedschap. 

Prijs tooltrailer huren

Het huren van de tooltrailer is, zoals gezegd, goedkoper dan het huren van een toolcontainer. Bij een container zal je moeten denken aan een prijs van €2.000 per week, bij een trailer komt dit neer op €1.000 per week. Wil je meer services afnemen of bijvoorbeeld specialistisch gereedschap extra inhuren, dan komen deze kosten hier uiteraard nog bij.

Een klus op locatie? Huur een tooltrailer!

Wil je:

 • Prettig werken, waar dan ook?
 • Geen onnodige frustraties hebben omdat je misgrijpt?
 • Geen heen- en weer gereis om alsnog gereedschap te moeten ophalen?
 • Nooit meer misgrijpen omdat iets op is? (Indien gewenst)
 • Gebruik kunnen maken van specialistisch gereedschap?
 • Enz.

Dan is de oplossing dicht bij de hand: huur de tooltrailer van teQ! Vraag vrijblijvend wat er allemaal mogelijk is om jouw werkplek op locatie zo goed functionerend als mogelijk te kunnen realiseren!

Veelgestelde vragen

Waarin zit hem de besparing voor een tooltrailer?

Een tooltrailer is goedkoper dan een container. Verder kan teQ aanvullende services verlenen, zoals een shopkeeper. Je boekt hierdoor tijdswinst omdat je gereedschap altijd bij de hand is. Je voorkomt frustratie omdat je nooit misgrijpt en het gereedschap van goede kwaliteit is. De tooltrailer kan je daarnaast zelf meenemen achter je auto, dus kan je hem ook eenvoudig zelf verplaatsen naar de volgende plek waar je werkzaam bent.

Wat zijn de aanvullende diensten bij een tooltrailer?

De trailer kan afgeleverd worden op locatie, er kan een shopkeeper ingehuurd worden en er is meer mogelijk. In overleg met teQ kunnen er namelijk nog meer diensten geleverd worden.

Voor welke klussen kun je deze trailers inhuren?

Een mobiele werkplaats huren kan een oplossing zijn als je op locatie moet werken. De trailer kan bijvoorbeeld ingezet worden bij werkzaamheden bij:

- Grote machines
- Staalconstructies
- Windmolens
- Energiecentrales

Wat zijn de voordelen van een mobiele tooltrailer?

Je hebt altijd het gereedschap wat je op locatie nodig hebt bij de hand. Het gereedschap kan verzekerd worden en teQ kan ook de voorraad voor je bijhouden zodat je nooit mis zult grijpen. Je kunt via de trailer ook naamsbekendheid krijgen doordat je jouw eigen bedrijfslogo erop kunt laten monteren.

Voor wie is een tooltrailer geschikt?

De gereedschapstrailer is breed inzetbaar. Veel vakmensen zullen de toegevoegde waarde kunnen waarderen. Efficiënt kunnen werken verhoogt immers het werkplezier, maar heeft eveneens een gunstig effect op de kwaliteit van het geheel. Je kunt hierbij denken aan vakmensen als:

- Monteurs
- Engineers
- Supervisors
- Project engineers
- Bolting mechanics
- Specialisten
- Mechanics
- Field service engineer
- Field service mechanic

Welke soorten tooltrailers zijn beschikbaar?

Er is 1 type trailer te huur. Het spreekt voor zich dat deze trailer aangepast zal worden aan de wensen van de huurder.

Waarom een tool trailer huren van teQ services?

Je hebt een klus op locatie en hebt daar ter plekke goed, specialistisch gereedschap nodig. Een toolcontainer is te duur of overbodig groot om in te huren. De tooltrailer is dan de perfecte oplossing.

Wat zit er in de tooltrailers?

In de gereedschapsaanhanger zit standaard gereedschap, welke kan worden aangepast of aangevuld aan de wensen van de huurder.

Wat is een tooltrailer?

Een tooltrailer is een aanhanger met gereedschap, welke is afgestemd op de klus die jij moet doen.

Wij staan voor je klaar

team
Henk van den Berg
Managing Director
team
Ian Walker
Manager Operations
team
Arjen Hogenelst
Technical Manager
team
Linda Schuitemaker
Back Office
vacatures

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!

Bel voor een persoonlijk gesprek
24/7 service