Toolcontainer huren

teqservices

Met een teQ toolcontainer huur je een mobiele werkplaats met professioneel gereedschap op locatie!

teQ tools weet wat het betekent om op locatie werkzaamheden uit te voeren. Gespecialiseerd in rotating equipment kunnen wij de mobiele gereedschapscontainer verzorgen die bij een klus op locatie nodig is. Met precies die uitrusting die noodzakelijk is. Gereedschappen maar ook vakmensen kunnen immers net het verschil maken of het project vlekkeloos verloopt. Wat bieden wij en wat heb jij eraan?

Wat is een toolcontainer?

Een toolcontainer is een soort professionele gereedschapskist op wielen waar je alles in kunt vinden wat voor deze specifieke klus nodig is. Deze compleet ingerichte mobiele werkplaats is, zoals het woord al zegt, gemakkelijk te verplaatsen. Kom je op een locatie terecht waar je moeilijk het rotating equipment naar toe kunt krijgen? Dan is een mobiele werkplaats huren de perfecte oplossing om meteen te kunnen starten. Voor elk soort klus is de juiste combinatie professionele gereedschappen samen te stellen. Onze klanten zijn middelgrote tot grote bedrijven die op regelmatige basis tijdelijk toegang tot industrieel gereedschap nodig hebben.

Voor welke klussen kun je deze mobiele werkplaatsen inhuren?

De inzetbaarheid van deze mobiele werkplaatsen is groot. Specialistisch werk vraagt om professioneel gereedschap en vaak ook heel specialistische werktuigen. De deskundige containers van teQ worden zo samengesteld dat alles bij de hand is op de locatie zelf. Omdat de locaties van grote projecten eveneens lastig bereikbaar kunnen zijn, kan het voor komen dat zelf gereedschap meenemen lastig wordt. Een mobiele werkplaats container huren is dus geen overbodige luxe, maar praktisch en geeft de beste opties om de klus zo professioneel mogelijk te klaren. Klussen waarvoor onze containers al gebruikt zijn, zijn bijvoorbeeld:

 • Bij staalconstructies
 • Bij grote machines
 • Bij windmolens (bolting)
 • Bij energiecentrales

Een Gereedschapscontainer: voor elke klus het perfecte gereedschap

Voor wie zijn deze container werkplaatsen geschikt?

De technische dienst, de onderhoudsdienst, bij de fieldservice afdeling of bijvoorbeeld bij turnaround- of shutdown management: allemaal kunnen ze baat hebben bij een mobiele werkplaats. Een container werkplaats kan door veel vakmensen gebruikt worden, zoals:

 • Monteurs
 • Engineers
 • Supervisors
 • Project engineers
 • Bolting mechanics
 • Specialisten
 • Mechanics
 • Field service engineer
 • Field service mechanic

De voordelen van een mobiele container

Een groot voordeel aan deze gereedschap container is dat hij snel leverbaar is. Bovendien kan hij op elke locatie in Europa afgeleverd worden, met uitzondering van locaties op zee. Door te kiezen voor werkplaats container verhuur kan er tijd en geld bespaard worden. Het team is immers niet meer uren kwijt aan het bij elkaar zoeken van de juiste gereedschappen voor de komende klus en het vervoeren van alle benodigdheden. En toch ben je ervan verzekerd dat je professioneel gereedschap tot je beschikking hebt!

Toolcontainer of tooltrailer

Naast de toolcontainer verhuurt teQ ook de tooltrailer. In deze trailer kunnen eveneens diverse gereedschappen geleverd worden en zo ook dienst doen als een mobiele werkplaats. Voor sommige klussen kan dit voldoende zijn, waardoor er geld bespaard kan worden.

Prijs en soorten toolcontainers die beschikbaar zijn

Uiteraard is de prijs maatwerk en afhankelijk van meerdere factoren, zoals de benodigde gereedschappen, de duur van het project en de locatie. Misschien heb je ook nog interesse in onze overige services. Vanzelfsprekend stellen wij graag een offerte voor je op. Maar voor een globaal overzicht hierbij een aantal prijsindicaties. 

Je hebt de keuze uit drie soorten containers: 

 • 3 x 20 ft toolcontainers
 • 1 x 10 ft lifting of rigging container (speciaal gereedschap voor projecten met veel hijswerkzaamheden)
 • tool trailer (aanhanger)

De prijs van een toolcontainer huren komt neer op €2.000 per week. Voor de tool trailer zal je €1.000 per week kwijt zijn. Hier kunnen dus nog extra kosten bijkomen, bijvoorbeeld bij het huren van specialistisch gereedschap. 

Het beste industriële gereedschap op de plek waar je het nodig hebt

Ga je zoeken op ‘huren gereedschap’, dan kan je uitkomen bij gereedschap welke je apart moet huren. Een werkplaats container huren bij teQ betekent dat er een mobiele werkplaats gehuurd wordt welke volledig wordt ingericht naar specifieke wensen. Het team kan dus direct aan de slag en zal niet steeds tijd kwijt zijn omdat ze iets missen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook onnodige frustratie. Welke gereedschappen kan je bij ons huren?

 • Accu power tools
 • Apparatuur voor laseruitlijning
 • Borescope
 • Bolding equipment
 • Divers handgereedschap
 • Consumables
 • Hefwerktuigen
 • Hijskabels
 • Hytorc-apparatuur
 • Kleine mobiele draaibank
 • Specialistische meetapparatuur
 • Statische boormachine
 • Veiligheidsgereedschap
 • Las apparatuur

Aanvullende diensten door teQ services

Naast deze bovengenoemde tools zijn er nog andere diensten waar gebruik van gemaakt kan worden in combinatie met een toolcontainer. Zo is er de mogelijkheid om een magazijnman in te huren die de registratie van uitgave en inname van alle gereedschappen goed bijhoudt. Dit garandeert dat aan het einde van de rit niets gemist wordt. Ook kan er een extra bijdrage betaald worden om de voorraad van consumables constant aan te laten vullen. Dit zorgt natuurlijk voor minder stress bij jou en je team. Komen er mensen tekort? Dan is er eveneens ook manpower, engineers of organisatorische hulp bij TeQ services aan te vragen.

Professionele uitstraling en extra zichtbaarheid

Herkenbaarheid is hartstikke belangrijk voor een bedrijf. Wanneer je bent ingehuurd om werkzaamheden te verrichten, is het dan ook mooi meegenomen als de bedrijfsnaam goed herkenbaar afgebeeld staat. Potentiële toekomstige klanten winnen is altijd een prioriteit! De toolcontainers kunnen worden voorzien van het logo of de naam van je bedrijf. Dit geeft natuurlijk prachtige reclame, simultaan met professioneel gereedschap huren.

Kortom, een toolcontainer die je helemaal naar wens kunt samenstellen is een ontzettend handige aanvulling op je projecten. Iedereen kan meteen aan de slag zonder veel tijd en energie kwijt te zijn aan het onderhoud, samenstellen en vervoeren van de tools. Anders dan bijvoorbeeld huren van gereedschap Boels, heb je bij teQ tools de keuze uit een complete toolcontainer waar het gereedschap veilig en snel in vervoerd kan worden.

Veelgestelde vragen

Waarom een tool container van teQ services?

teQ services weet als geen ander welk gereedschap er nodig is bij elke klus omdat ze zelf dit gereedschap ook gebruiken. teQ is gespecialiseerd in onderhoud, service en revisie van rotating equipment en weet dus vanuit het werkveld zelf waar goed gereedschap aan moet voldoen en wat waar nodig is. teQ neemt de zorg over voor jouw benodigde gereedschappen op locatie. En teQ biedt de unieke service van de rotating containers. Dit is bij andere providers niet te vinden. Daarnaast kunnen wij via teQ werk ook bemiddelen bij gespecialiseerd personeel.

Welke soorten toolcontainers zijn beschikbaar?

Je hebt de keuze uit drie soorten containers:

- 3 x 20 ft toolcontainers
- 1 x 10 ft lifting of rigging container (speciaal gereedschap voor projecten met veel hijswerkzaamheden)
- tool trailer (aanhanger)

Voor welke klussen kun je deze containers inhuren?

De toolcontainer kan ingezet worden bij zeer uiteenlopende klussen. Hierbij is te denken aan:

- Onderhoud voor industriële werktuigbouwkundige projecten (mechanische bouwlocaties in industrie)
- Op locatie bij chemische bedrijven
- Onderhoud of reparatie van stoomturbines
- Onderhoud aan Windmolens

Wat zijn de aanvullende diensten bij een toolcontainer?

Naast het huren van een mobiele werkplaats kan je bij teQ eveneens terecht voor extra mankracht (magazijnman, engineers, organisatorische hulp, extra manpower) of het laten aanvullen van verbruiksartikelen (consumables).

Wat zit er in de toolcontainers?

De mobiele werkplaats is ingericht met die gereedschappen die nodig zijn bij de klus waar de container voor gehuurd wordt.

Waarin zit hem de besparing voor een toolcontainer?

Met het huren van een mobiele toolcontainer bespaar je tijd, doordat je via teQ alles wat je nodig hebt ter plekke laat bezorgen. Je hoeft niet zelf alles daar te krijgen, er hoeft niet lang nagedacht te worden over het gereedschap wat er nodig is en het gereedschap wat er komt is professioneel en specialistisch. Hierdoor kan er goed doorgewerkt worden. Al met al zal dit dus niet alleen tijd maar ook geld besparen.

Voor wie is een toolcontainer geschikt?

Een container werkplaats kan door veel vakmensen gebruikt worden, zoals:

- Monteurs
- Engineers
- Supervisors
- Project engineers
- Bolting mechanics
- Specialisten
- Mechanics
- Field service engineer
- Field service mechanic

De voordelen van een mobiele toolcontainer?

De voordelen zijn legio. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar (daardoor) dus ook geld. Alles heb je immers bij de hand én het gereedschap wat je hierdoor voor handen hebt is professioneel en precies dat wat nodig is. De mobiele werkplaats wordt op locatie afgeleverd en is snel beschikbaar. Dit scheelt veel tijd op het gebied van planning maar ook op de werkplek zelf.

Wat is een toolcontainer?

Een toolcontainer is een werkplaats die mobiel is en is ingericht met professioneel, specialistisch gereedschap. Dit gereedschap is afgestemd op de aard van de klus.

Wij staan voor je klaar

team
Henk van den Berg
Managing Director
team
Ian Walker
Manager Operations
team
Arjen Hogenelst
Technical Manager
team
Linda Schuitemaker
Back Office
vacatures

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!

Bel voor een persoonlijk gesprek
24/7 service